De leukste mutsen voor de winter

De dagen worden weer kouder, de bladeren vallen van de bomen en we hebben weer meer te maken met regen. Dit zijn allemaal tekenen dat de herfst volop aan de gang is en dat betekent ook dat de winter voor de deur staat. Zeker in de winter, maar ook al op de koudere herfstdagen moet je je dan goed aankleden. Om ervoor te zorgen dat je oren niet te koud worden kun je natuurlijk een lekker warme muts op zetten. Wil jij dit jaar een unieke muts die niemand anders heeft? Lees dan snel verder om de mogelijkheden over mutsen bedrukken en geborduurde mutsen te lezen. 

Mutsen borduren

Tijdens de frisse wintermaanden wil je je hoofd lekker warm houden in plaats van koel. Wandel je graag of ben je bijvoorbeeld langere tijd buiten door je werk? Houd je hoofd dan warm! Voor de meest unieke muts, is het leuk om je muts te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld je muts laten borduren met een persoonlijk werk, maar je kunt ook een muts laten borduren met een bedrijfslogo! Als bedrijf kun je er zo voor zorgen om je werknemers in ieder geval te voorzien van een lekkere muts voor de werkzaamheden. Een logo borduren op een muts geeft een mooie uitstraling en het slijt niet! Ook nog eens een duurzame muts dus!

Mutsen bedrukken

Naast het borduren van een muts kun je er ook voor kiezen om een muts te bedrukken met een logo. Er zijn verschillende druktechnieken om je muts te laten bedrukken. Transferdruk is hierbij de meest goedkope optie voor het laten bedrukken van je muts. Door middel van hitte wordt er dan een opdruk op de muts aangebracht. Er zijn dan wel een aantal eisen waar je muts aan moet voldoen om geschikt te zijn voor deze methode. Fleece is bijvoorbeeld een praktisch materiaal voor transferdruk en sommige mutsen zijn al voorzien van een speciaal vlak waarop bedrukt kan worden. Ben je inmiddels geïnteresseerd en wil je een muts bedrukken? Wacht dan niet langer want de winter is er sneller dan je denkt!

Kleed je goed aan in de winter

Naast dat je je oren en hoofd lekker warm kunt houden met een muts is het natuurlijk ook van belang dat je de rest van je lichaam warm houdt. Check dan ook vroegtijdig, dus voordat de strenge winter begint, of jouw winterjas nog echt wel winterproof is. Is ‘ie misschien niet meer waterdicht of is er een andere reden waarom ‘ie aan vervanging nodig is? Wacht dan niet tot het al te koud is. Daarnaast beschermt een lekkere sjaal je van het krijgen van een koude hals. Een warme jas verliest namelijk een beetje zijn nut wanneer er allemaal kou via je nek en hals alsnog toegang krijgt tot je lijf. Nu heb je alleen nog een paar warme en waterdichte handschoenen nodig, trek je wandelschoenen aan en de winterpret kan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *