Formidabel ski-jack van 27 petflessen

De premium Black Label skicollectie van Dare 2b is uitgevoerd met de meest geavanceerde technologieën zoals AEP Kinematics en VECT-technologie. Het nieuwe Dare 2b Outlier Ski Jacket uit deze collectie is ook nog eens Consciously Made. Dat wil zeggen dat het op een verantwoorde manier is ontworpen om de ecologische en sociale impact op het milieu te verminderen.

Voor de productie van het Outlier ski-jack zijn 27 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Zowel de isolatie van de jas, de ARED waterafstotende en ademende stof als de badges en labels zijn van gerecyclede materialen gemaakt. Het ski-jack is verkrijgbaar bij www.skiwebshop.nl.

Superieure bewegingsvrijheid
Het 360 graden stretch materiaal met AEP Kinematics Technologie zorgt voor een superieure pasvorm die meebeweegt op de piste. De buitenlaag is voorzien van thermoregulerend Graphene VECT dat continu lichaamswarmte herverdeelt om je warm te houden als het koud is en koel als het warm is.

De ARED 20/20 stretch stof en de getapete naden zorgen ervoor dat de jas ademend en waterdicht is tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm. De mouwen zijn voorzien van inwendige stretchmanchetten met duimlussen zodat er geen koude lucht en sneeuw binnenkomt.

Voor alle weersomstandigheden
De jas heeft twee steekzakken, borstzakken en binnenzakken met rits. Hierin kan je waardevolle spullen als telefoon en portemonnee veilig opbergen. Op de mouw zit een waterdichte skipas-pocket. De jasrits heeft aan de bovenkant een bescherming zodat je kin er niet tussen kan komen.

De uitneembare sneeuwbeschermer met gelsluiting beschermt tegen poedersneeuw. Bij de onderarm zit een rits voor ventilatie als je het warm krijgt tijdens het skiën. Het geavanceerde Outlier Ski Jacket is verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Rood, Groen en Zwart bij www.skiwebshop.nl.

Informatie
Het Dare 2b Outlier Black Label ski-jack voor heren is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 360. Ga voor meer informatie naar www.skiwebshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *